Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Κώστα Γιαννόπουλου – Χειρουργείται αυτή την στιγμή.

0

Αργά την νύχτα, ο Κώστας Γιαννόπουλος έστειλε σε μερικούς φίλους του το βίντεο – έκκληση για την διάσωση του »Χαμόγελου του παιδιού» λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο.
1
Συγκινημένος & εξουθενωμένος από την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του, δεν ενδιαφερόταν για τίποτα άλλο παρά μόνο για το μεγάλο του παιδί, το »Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το »Χαμόγελο του Παιδιού», δημιουργήθηκε λίγο πριν πεθάνει ο μικρός του γιος από καρκίνο.

Ας θυμηθούμε τον μικρό δημιουργό μιας τόσο σημαντικής, της σημαντικότερης στην Ελλάδα αν όχι στην Ευρώπη πρωτοβουλίας για την προστασία των παιδιών σε κίνδυνο

Το »Χαμόγελο του Παιδιού’‘ όχι απλώς τα κατάφερε, αλλά σήμερα αναγνωρίζεται διεθνώς για το τεράστιο έργο του.

Σύμφωνα με το Eirinika.gr μπαμπάς του μικρού Ανδρέα,  Κώστας Γιαννόπουλος έχει δώσει την ψυχή του για να είναι το »Χαμόγελο του Παιδιού» η μεγάλη αγκαλιά Ελλήνων, ξένων παιδιών αλλά και προσφυγόπουλων  που είτε δεν έχουν γονείς, είτε οι γονείς τους δεν μπορoύν να τα μεγαλώσουν. Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ανήσυχος για όσα συμβαίνουν, βιντεοσκόπησε έκκληση για να μην χαθεί το »Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eiririnika, ο Κώστας Γιαννόπουλος χειρουργείται αυτήν την ώρα στο Iaso General για αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου. Κοντά του βρίσκεται η σύζυγος του Χαρά Ηλία.

loading...

Comments

comments

Share.

Comments are closed.